Ştiai că şi ele au adoptat copii ? Cine sunt vedetele din România care au făcut acest gest de milioane

de LM 0


Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur sunt ce mai recent cuplu care a decis să înfieze un copil. Chiar dacă cei doi mai au împreună doi copii, o fată de 10 ani şi un băieţel de 2 ani şi 4 luni, iată că dorinţa de a face bine şi de a mai avea un copil li s-a îndeplinit. Recent, aceştia au primit-o în familia lor pe micuţa care sigur le va schimba viaţa în bine.

Aceştia nu sunt singurul cuplu care a oferit şansa unui copil să trăiască într-o familie iubitoare. Şi alte personalităţi de la noi din ţară au decis să facă acest lucru.

În continuare o să vă prezentăm câteva dintre vedetele din România care au adoptat copii:

Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe care a adoptat un copil este Luminiţa Anghel. Aceasta l-a primit în viaţa ei pe David. Acesta a primit o educaţie aleasă şi este un copil iubit, în ciuda faptului că în ultima vreme a avut mai multe conflicte cu mama sa.

Şi o colegă de breaslă de-a acesteia a făcut acelaşi lucru. Elena Cârstea a adoptat două fete. Mai întâi pe Sanda, în 1998, iar un an mai târziu pe Adriana.
Oana Sârbu a decis şi ea să ofere un cămin unui copil. Aceasta l-a primit în viaţa sa pe Alex Stelian, după ce băieţelul fusese abandonat la naştere.

Şi un alt cântăreţ şi-a mai dorit un copil în vaţa sa, aşa că l-a adoptat pe Toma. Horia Brenciu, pentru că despre el este vorba, a vrut să aibă cine să-i ducă numele mai departe, astfel că împreună cu soţia lui a decis să facă acest gest superb.

Teo Trandafir face şi ea parte din această categorie, ea adoptând-o pe Maya.

De asemenea, există şi oameni din politică care au adoptat un copil, iar una dintre aceştia este Anca Boagiu. În 2000, acesta a adoptat de una singură un băieţel pe nume Daniel.

Sunt şi personaltăţi din lumea sportului care au hotărât să ofere o şansă unor copii mai puţin norocoşi. Marius Lăcătuş este unul dintre aceştia. El şi soţia lui au primit o fetiţă în familia lor.

Şi fostul său coleg de la Naţională, Florin Prunea, i-a urmat exemplul. După ce el şi soţia lui au întâmpinat probleme pe cale naturală, au decis să înfieze o fată.

Ionel Ganea s-a alăturat sportivilor care au adoptat un copil. Din fericire, soţia lui a reuşit să rămână şi ea apoi însărcinată.

Poate cel mai cunoscut sportiv care a înfiat un copil este Iosif Rotariu. El şi soţia sa au adoptat-o pe Kassandra pe care au ajutat-o enorm. Micuţa a trecut prin multe operaţii din cauza problemelor pe care le-a avut. Aceştia au mai adoptat şi un băieţel, deşi acesta are şi părinţi biologici. (spynews.ro)

Distribuie articolul