Ştefan Nanu spune de ce a plecat de la Pandurii: „Am ales ce era bine pentru familia mea”

de LM 0

Ştefan Nanu a fost antrenor al pandurilor pentru câteva zile, dar nu şi în acte. Tehnicianul a făcut muncă voluntară aproape două săptămâni, însă într-un final a luat decizia de-a nu mai continua la Târgu-Jiu. Ştefan Nanu a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Gorj Exclusiv despre Pandurii…

 

Reporter: Fane, de ce ai plecat de la Pandurii?

Ştefan Nanu: Am plecat cu părere de rău. Sincer. Chiar am plecat cu părere de rău, dar am ales ce era mai bine pentru familia mea.

 

Rep.: Poţi detalia?

Ş.N.: Am plecat pentru că domnul administrator judiciar, domnul Ciobanu nu a fost de acord cu termenii contractului meu. Le mulţumesc celor care mi-au dat posibilitatea să muncesc acolo. Situaţia este şi va fi foarte grea pentru că sunt blocaţi de domnul Ciobanu care spune că nu are bani. Ceilalţi au fost corecţi faţă de mine şi eu la rândul meu am fost corect faţă de ei. Ne-am despărţit prieteni. Poate vom mai avea ocazia să lucrăm…

 

Rep.: Ce impresie ţi-au lăsat jucătorii cu care ai lucrat?

Ş.N.: Eu mi-aş fi dorit să lucrez cu aceşti copii. Au calitate. I-am văzut, le ştiu calităţile. Sunt copii buni, am mare încredere în ei. Dar le va fi greu să promoveze dacă nu vor fi aduşi 6-7 jucători de valoare, jucători cu experienţă. Pandurii este o echipă ce trebuie susţinută, trebuie să rămână în fotbalul românesc. Factorii locali trebuie să susţină această echipă, aici este cheia.

 

Rep.: Şi totuşi, de ce nu ai rămas la Târgu-Jiu?

Ş.N.: Eu am şi un alt proiect, dar eram decis să vin şi să facem treabă bună dacă mi se acceptau termenii mei. Nu puteam renunţa la ce am, am doi copii acasă. Eram dispus să vin, dar nu pot renunţa la un proiect frumos în care sunt implicat şi care îmi dă liniştea în familie.

 

Rep.: A fost adus Mihai Teja în locul tău…

Ş.N.: Da, ştiu. Foarte bună mutarea. Îi doresc succes lui Mihai Teja, dar îi va fi greu şi lui. Nu a venit nici un jucător de valoare, cu experienţă şi mai sunt câteva zile şi începe campionatul. Sunt doar jucători de la centrul de copii şi juniori şi în condiţiile acestea e greu de promovat.

 

A consemnat COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul