Ştefan Bănică pregăteşte un nou serial de televiziune, un sitcom

de LM 0


Ştefan Bănică lucrează la un nou serial de televiziune. Muzicianul va apărea într-un sitcom care va fi difuzat la postul Antena 1.

Ştefan Bănică filmează o comedie la începutul acestei luni, un serial cu format nou pentru piaţa locală. Odată încheiate la serial filmările artistul a anunţat că va pleca într-un turneu în Canada, special pentru românii de acolo. Vor avea loc concerte în 4 oraşe mari, în săli de teatru cu acustică bună. Urmează galele finale cu X Factor şi concertele de Crăciun pe final de an la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Revenind la producţia Antena 1, Ştefan Bănică nu este la prima incursiune pe micul ecran. Artistul a cochetat de multiple ori cu actoria, atât pe marele ecran, cât şi la teatru. Debuta în serialul “Eroii nu au vârstă” din 1984 şi apoi devenea un idol al adolescenţilor în “Liceenii” din 1987. A mai apărut şi în peliculele “Templul Tăcerii”, “Triunghiul Morţii” şi “Proprietarii de Stele”.

Unul dintre cele mai comice roluri ale sale a fost “Ciupanezu’” din serialul “Băieţi Buni”, realizat pentru Pro TV în anul 2005. Serialul a avut două sezoane, iar Ştefan Bănică a jucat unul dintre cei mai carismatici şi amuzanţi mafioţi etalaţi pe micile ecrane din ţara noastră. În distribuţie se mai aflau şi Cabral, Dragoş Bucur, Florin Călinescu şi Andi Vasluianu.

Şi pentru că Ştefan Bănică a devenit sinonim cu perioada Crăciunului prin concertele sale, nu e de mirare că a apărut în rolul lui Moş Crăciun/Ion în filmul “Ho Ho Ho” din 2009. Aceea a fost ultima sa apariţie cinematografică, artistul axându-se mai mult pe cariera muzicală între timp. A avut şi o apariţie teatrală în “Jake şi femeile” de Neil Simon, în regia lui Claudiu Goga, o reprezentaţie la Teatrul Metropolis în 2016.

Apreciatul muzician a fost şi gazdă a emisiunii “Dansez pentru tine” la PRO TV şi jurat X Factor în ultimii 4 ani. (infomusic.ro)

Distribuie articolul