Steaua-Pandurii, duel pentru puncte

de LM 0

img_9412

Duminică seara, de la oa 20.30, avem Steaua – Pandurii. Un meci important pentru ambele echipe, un duel pentru puncte. Steaua vine după o serie de trei meciuri la rând fără victorie, în timp ce gorjenii nu au pierdut de trei runde. Meciul se va juca pe Arena Națională.

 

„Meci foarte greu”

Cei de la Steaua, mai exact Laurențiu Reghecampf, anticipează un duel tare cu gorjenii. „Vor veni să joace fotbal. Ambiţia e foarte mare, dar cred că şi ambiţia jucătorilor noştri va fi pe măsură, pentru că trebuie să începem să ne câştigăm meciurile din campionat. Toate meciurile noastre de acum vor fi importante. Meciuri foarte grele, cu Pandurii, Villarreal, Astra, e un program încărcat, avem şi mult ghinion, avem 3 jucători accidentaţi la meciul cu Dinamo, doi mai grav. Sper ca pe Popa să-l avem joi. Sulley şi Golubovic probabil vor lipsi o perioadă mai lungă, Popa probabil nu va face parte din lot cu Pandurii. Golubovic, probabil se va opera din nou la faţă, aici e vorba şi de ghinion. Trebuie să improvizăm, să schimbăm de la etapă la etapă şi asta se vede. Nu voi menaja niciun om, nu am făcut-o niciodată. Am încercat să introduc jucătorii cei mai in formă la acel moment, toţi jucătorii vor să termine anul cu bine şi să avem cât mai multe victorii”, a declarat Reghe.

 

Punct sau puncte cu Steaua

De partea opusă, gorjenii merg la Steaua să se impună. „De la începutul campionatului a cam bătut vântul prin buzunarele lor… au primit bani, aşa cum li s-a promis, pentru fiecare punct câştigat. Cu Timişoara, cu CFR şi să sperăm că vom mai reuşi să adunăm puncte şi cu Steaua, astfel încă să mai adunăm câte ceva înainte de sărbători”, a spus și Petre Grigoraş.

Distribuie articolul