STĂNEȘTI. Amendată pentru că și-a lăsat câinele pe drum. Acuzată: Nu am câine!

de LM 0

Femeie din Stănești, amendată de polițiști cu 100 de lei pentru că și-ar fi lăsat câinele pe drum. Numai că, Ilinca Ciulavu se jură că patrupedul nu i-a aparținut, animalul său fiind mort de anul trecut.

S-a ajuns aici după ce o șoferiță a reclamat la poliție că a lovit cu mașina un câine lăsat liber pe străzi, ceea ce i-a produs pagube importante la autoturism. Femeia amendată afirmă, însă, cu tărie că animalul n-a fost niciodată în gospodăria sa. Femeia din Stănești le-a povestit jurnaliștilor că a fost intimidată să vadă poliția la poartă și, mai mult de frică, a semnat procesul verbal prin care a fost amendată pentru că nu și-ar fi supravegheat câinele. Indignat s-a arătat și soțul femeii amendate. Nicolae Ciulavu a acuzat că sancțiunea a fost aplicată de polițiști fără o minimă verificare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ion Lazăr, a dat asigurări că agenții din Stănești au avut motive întemeiate să aplice sancțiunea de 100 de lei, fiind siguri că femeia era proprietara câinelui lăsat nesupravegheat.

Distribuie articolul