Stanca continuă la Pandurii

de LM 0

Portarul Răzvan Stanca nu are gânduri de a-şi schimba echipa în această iarnă. Goalkeeperul de 36 de ani s-a stabilit în Târgu Jiu, aici unde are familia, dar şi casa, astfel că va încerca să ajute echipa gorjeană să treacă peste acest moment greu. „Sunt de-al casei, am casa aici”, spune Stanca. În plus, portarul  susţine că situaţia la club a fost una infernală, însă are semnale că lucrurile vor intra pe făgaşul normalului începând cu luna ianuarie.

 

„Perioadă neagră”

Pentru Răzvan Stanca, la fel ca şi pentru ceilalţi jucători din lotul pandurilor, ultimele luni au fost foarte grele. „La Pandurii era stabilitate ca la echipele de top, Steaua, Dinamo sau CFR. Însă totul s-a schimbat. Situaţia aceasta în care ne-am aflat nici nu ştiu cum pot să o numesc. Este cea mai neagră perioadă din cariera mea de fotbalist”, a declarat Răzvan Stanca pentru Digi Craiova.

Tot portarul povesteşte că jucătorii au adus chiar bani de-acasă. „Nefiind plătiţi de 5-6 luni, proprietarii trebuiau să scoată pârleala pentru locuinţele închiriate la jucători. Aşa că unii dintre colegi au adus bani de acasă. Este o situaţie neplăcută”, a mai punctat Stanca.

 

„Am semnale pozitive”

Mai mult, portarul crede că echipa gorjeană putea scrie istorie în vara acestui an. „Dacă aveam susţinerea financiară, puteam câştiga chiar titlul. Ştiu pe ce mă bazez când spun asta. Am pus mari probleme granzilor”, a mai punctat Stanca.

Chiar dacă situaţia la club este extrem de grea din punct de vedere financiar, Răzvan Stanca îşi pune speranţe în salvarea echipei. „La semnalele pe care le primesc, am speranţe destul de mari că se va ieşi din această situaţie neplăcută. Sper ca le reunire să ne reîntâlnim cât mai mulţi şi să continuăm treaba începută la Pandurii”, a încheiat Răzvan Stanca.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul