Stana stă cu Voluntariul

de LM 0

Mijlocașul central al pandurilor, Daniel Stana, are șanse infime de-  evolua în prima etapă a play-out-ului, duminică la Voluntari. Jucătorul s-a accidentat în meciul cu Dinamo, joc în care a ieșit de pe teren șchiopătând. Bineînțeles, jucătorul a fost supus a doua zi după meci unui control medical, așa că i s-a recomandat câteva zile de repaus total pentru contuzia de pe mușchi.

 

Abia se mai ținea pe picioare

Fiind oprit de la efort, Stana se reface cu ajutorul staff-ului medical al echipei. „Am fost lovit în timpul meciului, am primit un genunchi în mușchi și efectiv nu am mai putut să continui. După meci abia mai puteam să calc în picior, simțeam o durere mare. Am fost la control medical, mi s-a spus că este vorba de o contuzie, s-ar fi strâns un cheag de sânge în acel loc unde am fost lovit și acum stau să se resoarbă. Încă mai simt dureri, nu știu dacă voi juca la Voluntari, dar cel mai probabil nu”, a fost mesajul trist al unui jucător extrem de important în angrenajul echipei lui Stoican.

 

Stoican nu riscă

Fiind un jucător de travaliu, Stana este omul-cheie de la mijlocul terenului, un fotbalist pe care Stoican îl apreciază foarte mult. Tocmai de asta, tehnicianul se gândește să-l menajeze pe Stana, chiar dacă acesta va fi apt. „Nu vreau să riscăm. Ne așteaptă meciuri foarte grele și am nevoie de jucători care sunt 100%”, ar fi fost mesajul lui Stoican.

C.BRUJAN

Distribuie articolul