Stă cu poza lui Ponta pe perete dar nu vrea la PRO România. Despre cine este vorba

de LM 0


Ion Ciocea ar fi fost ofertat pentru președinția PRO România Gorj, spun surse din politică.
Numai că, primarul din Bustuchin, ar vrea să revină la PSD dacă Florin Cârciumaru nu va mai fi președinte. Edilul este dispus la o colaborare cu deputatul Mihai Weber.
Începe și procesul pe care Ciocea l-a intentat PSD Gorj după ce a fost scos de pe lista de la alegerile parlamentare, deși primise votul colegilor săi din Comitetul Județean Executiv.

„Nu pot să spun dacă am fost ofertat sau nu. Eu încă sunt primar, am fost membru PSD și așa am câștigat mandatul. Că voi face un pas în stânga sau în dreapta, îl voi face când este momentul și timpul. Acum nu prea vreau să comentez despre PRO sau despre politică. Nu mi-a oferit nimeni niciun post. Eu sunt primar pe PSD, PSD-ul m-a ofertat, PSD-ul m-a propus, în condițiile în care Cârciumaru pleacă mâine de la PSD, eu voi fi acolo. E normal să mă întâlnesc cu Weber, sunt bărbat, dar încă nu am discutat. Mâine (n.r. astăzi) am și procesul cu PSD-ul, am vorbit cu avocatul, eu mi-am dorit ca acest proces să fie un semnal pentru opinia publică, care ne-au susținut pe primar și pe mine și să vedem care dintre noi e serios și care e neserios, care e corect și care nu”, a declarat Ion Ciocea.

Distribuie articolul