Soția și copilul lui Rareș Bogdan, atacați pe stradă. “Absolut șocant”

de LM 0


Rareș Bogdan, jurnalistul de la Realitatea TV, a anunțat că soția și copilul său au fost atacați pe stradă.

Pe contul său de socializare, jurnalistul Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a dezvăluit că se află la Constanța și că a fost sunat de soția sa, care i-a spus că ea și fiul lor au fost atacați pe o stradă din Capitală.

“Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu știu să răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 și Iancu Nicolae dacă a fost urmărită sau nu?!

Absolut șocant! Se întâmplă în capitala României, București, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15:08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul și soția mea au fost atacați în momentul în care urcau în mașină, în urmă cu câteva momente. Fiul meu, Mihai, a fost luat de mama lui la ora 15:00 de la una din școlile din zonă și mașina a fost parcată pe o străduță laterală din zona Iancu Nicolae.

Cel care a atacat-o purta o șapcă cu cozoroc pe cap, mai mic de înălțime, dar îndesat, atletic, cu mustață și a coborât dintr-o mașină cu numere străine (Spania, Italia ???), la volanul căreia se afla un alt individ. Voi reveni cu amănunte.

Acesta a încercat să urce în mașină pe ușa din dreapta față și a fost lovit puternic în față de către soția mea, care a urlat și a acționat din instinct. Încă nu apucase să își pună centura de siguranță. Mihai s-a speriat îngrozitor și plânge de atunci. Florina s-a speriat extrem de rău și a crezut că vor să îl smulgă pe Mihai din mașină! Eu sunt în acest moment la Constanța și plec de urgență spre București”, a spus Rareș Bogdan, în mediul online. (libertatea.ro)

Distribuie articolul