Sondajul PSD, gata să fie demarat. Ar avea șanse Adi Câmpeanu într-un duel cu Romanescu?

de LM 0


În sfârșit o dată concretă. Sondajul PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu începe în maximum două săptămâni, a anunțat Florin Cârciumaru. Numele primarului din Runcu, Adi Câmpeanu, din nou, vehiculat. Aspiranții la candidatură, din tabăra social-democrată, n-au nimic de comentat împotriva lui Câmpeanu. Adversarii politici consideră, însă, că edilul nu va risca o candidatură la Târgu-Jiu, pentru că n-ar avea șanse să-l învingă pe Marcel Romanescu.

Adrian Tudor, social-democratul cel mai vehement în privința candidaturii, în 2020, apreciază faptul că va fi făcut sondaj pentru desemnarea candidatului, chiar dacă, spune el, e un pic cam târziu. În privința noului nume vehiculat de Florin Cârciumaru, Adi Câmpeanu, consideră că este o variantă optimă pentru municipiu.

Vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, îi consideră foarte buni pe toți pesediștii vehiculați pentru o candidatură, în 2020. Și el este unul dintre ei.

Luis Popa, un alt aspirant la candidatură, îl apreciază pe primarul din Runcu. Este convins că edilul are suficientă experiență în administrația publică locală cât să poată conduce Târgu-Jiul.

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, exclude total un eventual succes, în următoarele alegeri, al primarului din Runcu, Adi Câmpeanu, în fața lui Marcel Romanescu.

Nicolae Davițoiu este de părere că social-democrații vehiculați pentru 2020, la Târgu-Jiu, n-au mai mult, fiecare, de 10%. Nu-i acordă șanse nici primarului Adi Câmpeanu să-l învingă pe Marcel Roamnescu. Liderul PMP crede că Viorel David, managerul Artego, este o persoană care ar putea câștiga fără drept de apel Primăria Târgu-Jiu.

Distribuie articolul