SONDAJUL PSD. Claudiu Manta s-a retras, a intrat Luis Popa

de LM 0

Claudiu Manta s-a retras din sondajul PSD, a intrat Luis Popa. Sfârșitul de an NU va aduce și rezultatul studiului realizat de social-democrați în municipiu, pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu în 2020. Datele se vor afla în ianuarie. Tot atunci, va avea loc și conferința județeană de alegeri a PSD Gorj, la care unii se așteaptă ca Toni Mihai Greblă, secretarul general al guvernului, să aibă un cuvânt de spus.

Vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, ne-a confirmat că a discutat cu șefii partidului și le-a transmis că nu este interesat de o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Conform unor surse, Manta ar fi fost scos din sondajul PSD.

Luis Popa, fostul șef Polaris, a fost, în schimb, introdus în sondaj. Din motive încă necunoscute, social-democratul, care a anunțat de mai bine de un an că vrea să candideze la primărie, nu fusese trecut pe lista inițială.

Ianuarie 2019 nu va aduce doar rezultatele sondajului de opinie, comandat de PSD, ci și conferință județeană de alegeri la acest partid. Florin Cârciumaru va preda ștafeta. Deocamdată, tandemul Mihai Weber- Cosmin Popescu nu are concurență.

Viorel Caragea crede, însă, că Toni Mihail Greblă, secretarul general al guvernului, va avea un cuvânt de spus.

Dan Ilie Morega nu se așteaptă să apară competitori pentru tandemul Weber-Popescu, cel puțin nu unii cu șanse. Președintele Institutului de Politici Publice nu crede nici că Toni Greblă va avea vreun cuvânt de spus la conferința județeană de alegeri.

Pantelimon Manta îl taxează pe Victor Ponta pentru afirmația că numirea noilor șefi ai PSD Gorj, va veni în plic, de la Liviu Dragnea.

Manta exclude o implicare a lui Greblă în activitatea PSD Gorj.

 

 

Distribuie articolul