ȘOCANT! Ionuț Stan recunoaște… FURTUL?! ”Am luat calculatoarele fără proces verbal! Sunt PRIMAR”

de LM 0


Primarul din Albeni se poate alege cu probleme mari după ce a luat acasă calculatoarele din instituție pentru a verifica… facebookul a două angajate. „Poate fi vorba despre comiterea infracțiunilor de furt și violarea corespondenței”, spune avocatul Eduard Lădaru.

Ionuț Stan șochează prin seninătatea cu care-și recunoaște fapta.

În fața jurnaliștilor, edilul a povestit de unde a plecat totul: de la o consilieră locală care și-a făcut un cont fals de facebook pe care a postat informația că Primăria Albeni nu a primit niciun leu de la Consiliul Județean, la distribuirea sumelor pentru echilibrări.

Culmea este că primarul Stan consideră că avea dreptul să ia calculatoarele acasă. Ba mai mult, spune că se pricepe să depisteze conturi false, întrucât a lucrat ca operator pe calculator.

Una dintre angajatele, intrate în colimatorul primarului din Albeni, este jurista Delia Malacu. Femeia a aflat din presă că primarul i-a luat, pentru o noapte, calculatorul din birou.

Livia Coancă, funcționară la Urbanism, cea de-a doua căreia Stan i-a cercetat calculatorul, a declarat că se simte stresată și discriminată.

Avocatul Eduard Lădaru a fost șocat să afle ce s-a întâmplat la Albeni. Spune că primarul Ionuț Stan se poate alege cu dosar penal pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care furt și violarea corespondenței.

Distribuie articolul