ȘOCANT ! A scos cuțitul la elevi ! Directoarea s-a pus scut în fața copiilor

de LM 0


Reținut de polițiști după ce a amenințat cu cuțitul câțiva copii, în curtea școlii.

S-a întâmplat, aseară, la liceul din Peștișani. Un localnic s-a supărat că, la o bătaie cu bulgări de zăpadă, fiica sa a fost lovită. Fata își anunțase părinții despre cele întâmplate, iar tatăl a venit în mare grabă la școală. A lovit doi copii, ulterior, asupra sa, descoperindu-se și un cuțit.

Femeia de serviciu din unitatea de învățământ, Elena Bolohan, a asistat la întreaga scenă. „Dintr-o dată a venit omul ăla, Mărin, și s-a repezit să dea cu pumnul. Am zis domne nu se procedează în felul ăsta, speriați copiii, mergem la doamna de serviciu și vorbim cu dânsa. El a zis ce mă înveți tu pe mine ? Stai că te iau și pe tine la Poliție. A nimerit-o pe fată în cap cu un bulgăre de zăpadă, ea s-a speriat, m-am dus să-i iau un pahar cu apă. Când am venit deja veniseră o mamă cu doi copii de mână, haideți la Poliție, eu am zis că nu merg, sunt copii, se joacă”, a explicat femeia de serviciu.

După scandalul din curtea școlii, bărbatul agresiv s-a luat la ceartă și cu conducerea unității de învățământ. Directorul adjunct Cristina Surdilă a rămas șocată să afle de la elevi, că părintele a venit la școală cu un cuțit asupra sa. „Unul dintre elevi a spus că avea un cuțit și că au fost amenințați cu acest cuțit, lucru pe care l-au repetat și astăzi (n.r. ieri). Domnul agent l-a întrebat pe acest părinte dacă are cuțit, el a negat, fetița a recunoscut că tatăl ei are cuțit, atunci domnul agent l-a percheziționat și a găsit un cuțit pe care a susținut că l-a luat din greșeală de acasă după ce a curățat cartofi. Nu m-am așteptat, eu am discutat cu această familie, mai ales cu mama. Îl cunosc și pe tatăl și nu mă așteptam să recurgă la un asemenea gest”, a spus Surdilă.

Primarul de la Peștișani, Cosmin Pigui, a relatat că agresorul a avut și alte probleme, în trecut. La scandalul de miercuri, directoarea școlii s-a pus scut în fața elevilor, până a ajuns poliția.

Distribuie articolul