ȘOC: Sârbu de la Jupânești, dat afară din PNL pentru a-l ajuta pe… Romanescu

de LM 0

Consilierul Sârbu de la Jupânești, dat afară din PNL Gorj pentru… a-l ajuta pe Romanescu să ajungă primar la Târgu-Jiu. Asta scrie în hotărârea emisă de Curtea de Arbitraj de la nivel central, pe data de 12 ianuarie 2018. Faptul că Sârbu a fost dat ca exemplu, pentru ca restul membrilor de partid să prindă frica și să nu trădeze în campania pentru alegerile parțiale, este argumentul cu care s-a prezentat reprezentatul PNL Gorj în fața șefilor de la București. Cristi Sârbu a fost exclus din partid în luna ianuarie anul trecut, motivul dat publicității fiind acela că a obținut rezultate slabe la alegerile parlamentare, în comuna Jupânești. În fața Curții de Arbitraj, însă, s-au mai invocat și alte motive.

”După excluderea lor, am reușit să câștigăm Primăria Târgu-Jiu. După aceste excluderi, am putut face treabă. Le-a fost frică și celorlalți”- așa a argumentat reprezentantul PNL Gorj, în fața Comisiei de Arbitraj de la centru, decizia de excludere din partid a consilierului local de la Jupânești, Cristi Sârbu. În plus, i-a reproșat rezultatele slabe obținute în alegerile parlamentare din 2016 și prietenia cu avocatul Eduard Lădaru, președintele ALDE Târgu-Jiu.

Dezvăluirea a fost făcută, la Interviurile Infinit FM, de Ion Fugaru, fost lider în fostul PDL.

Prezent în studio, consilierul municipal PNL, Mihai Paraschiv, a comentat că argumentația adusă pe PNL Gorj pentru excluderea lui Sârbu este deranjantă.

Denisa Șuță, purtător de cuvânt al PNL Gorj, a intervenit telefonic pentru a preciza că nu liderul Dan Vâlceanu a pledat la București pentru excluderea lui Cristi Sârbu, ci avocatul Nicolae Bobu.

Surpinzător, Nicolae Bobu, a declarat că n-a reprezentat el PNL Gorj, la Curtea de Arbitraj, în cazul lui Cristi Sârbu.

Cristi Sârbu este în proces cu PNL Gorj și speră să aibă câștig de cauză și să rămână pe postul de consilier local la Jupânești. De aceea, nu vrea să intre în dispute cu șefii partidului.

Președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, spune că judecata la partid se face în baza unor documente emise de BPJ și că, în fața Curții de Arbitraj, orice om poate spune ce dorește.

Distribuie articolul