Șoc pentru alegerile locale din 2020! Candidează din nou Cârciumaru la Primăria Târgu Jiu?

de LM 0


Speculații despre o nouă candidatură a lui Florin Cârciumaru la Primăria Târgu-Jiu, în 2020, au apărut în spațiul public. Social-democrații nu o exclud deși lasă impresia că este puțin probabilă. „Cârciumaru poate fi o alternativă pentru PSD dar nu cred că va face pasul. Poate fi o victimă în lupta cu Marcel Romanescu”, comentează Pantelimon Manta.

Nicolae Davițoiu este cel care a afirmat, la Interviurile Infinit FM, că într-o eventuală confruntare pentru Primăria Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru l-ar învinge pe Marcel Romanescu, în 2020. Declarația a venit după ce, anterior, Viorel Caragea a dezvăluit că președintele PMP Gorj a avut o întâlnire de taină cu liderul PSD, într-un restaurant din municipiu.

Davițoiu a mai comentat, în emisiune, că disputele de la Primăria Târgu-Jiu nu fac bine municipiului. În plus, n-a exclus o nouă candidatură a lui Florin Cârciumaru, în următoarele alegeri locale.

Liderii PSD Târgu-Jiu nu exclud nicio variantă în ceea ce privește candidatura la primărie, în 2020. Aurel Popescu zice că decizia îi aparține strict lui Florin Cârciumaru.

Adrian Tudor nu crede că fostul primar al Târgu-Jiului și-ar dori o nouă candidatură.

Nici Mihai Weber nu crede că Florin Cârciumaru ar intenționa să candideze, din nou, pentru Primăria Târgu-Jiu. Subiectul i se pare unul scos din joben.

Distribuie articolul