Slapciu: „Ilie Petrescu vine din EPOCA PIETREI”

de LM 0


Aurel Slapciu, revoltat după declarațiile lui Dorin Hanu și Ilie Petrescu, de săptămâna trecută. Afaceristul, fost vicepreședinte PMP Gorj, sare în sprijinul primarului liberal Gigel Jianu și cere intervenția prefectului județului. Slapciu susține că municipiul Motru este în pragul falimentului.

Reacția vine pe fondul scandalului Hanu-Jianu. Fostul edil PSD i-a reproșat celui actual că nu are niciun proiect de investiții în oraș dar a crescut fondul de salarii cu 300.000 de lei lunar. „Domnul Hanu a spus că așa a început și dânsul în 2004. Fals ! Dânsul avea un buget de peste o mie de miliarde. I-am mai spus „domnule Hanu, luați-vă mâinile de pe acest oraș, ajunge !” Și-au bătut joc de oraș, banii motrenilor s-au dus la naiba, lucrurile au degenerat. Motru este în insolvență și intră în faliment, ar trebui să intervină și prefectul. Oamenii de afaceri pleacă. Am încredere că Ciprian Florescu va trimite Corpul de Control”, spus Slapciu.

O reacție virulentă împotriva primarului liberal din Motru a avut, vineri, și consilierul PSRO, Ilie Petrescu. Aurel Slapciu îl acuză pe fostul senator că a votat, de-a lungul timpului, proiecte păguboase pentru Motru. „Ilie cel cu mațele groase vine din epoca pietrei, din paleolitic. Ilie Petrescu nu știe că cu mâna aia a lui butucănoasă ridică și fac aici o paranteză, cum a ajuns omul ăsta, că a dărâmat UEF-ul, are dosare penale peste tot, se tot discută de un stat paralel, în România nu există un stat paralel dar în fiecare instituție a statului există structuri paralele. Petrescu este mare șef peste cei de la subteran, și-a tras după el toată clica și domnul Boza nu știe nimic. Ca să ocupi o funcție importantă în CEO, trebuie să falimentezi 2-3 instituții și vei fi ridicat la rang înalt”, a mai spus Slapciu.

Slapciu ne-a informat și că, pe 5 februarie, va fi primul termen din procesul pe care l-a deschis împotriva comisiei de examinare care, anul trecut, a stabilit șeful Direcției Publice Motru. Afaceristul a participat la concurs dar a fost respins acuzând, ulterior, intervenții politice.

Distribuie articolul