Situaţie incredibilă la Pandurii! În cantonament, acasă !

de LM 0

  • Lipsa banilor îi face pe oficialii pandurilor să ia decizii radicale: fără stagiu de pregătire în această vară

 

Nu sunt bani, nu e loc de răsfăţ. Ceva incredibil chiar se întâmplă la echipa de fotbal Pandurii, ceva ce nu s-a mai întâmplat de mai bine de un deceniu şi jumătate. Pandurii nu va efectua în această vară nici un stagiu de pregătire. În alţi ani se mergea şi de două ori în cantonament, se alegeau destinaţii selecte, hoteluri alese pe sprânceană de cinci stele, trai neică! Acum, pumnul în stomac, nimic care să semene cu trecutul glorios în bani.

Ei bine, în această vară echipa de fotbal Pandurii nu va mai face acel stagiu de pregătire pe care majoritatea echipelor de la Liga a 2-a îl fac chiar în această perioadă. Efectiv, Pandurii nu va merge într-un stagiu de pregătire centralizat! Atipic!

 

Adio străinătate

Aşa zişii fotbalişti care formează lotul echipei Pandurii stau acasă şi se antrenează. Nu se va pleca în niciun stagiu de pregătire. Motivul? Lipsa banilor. Un astfel de cantonament şi în ţară costă mult pentru clubul sărac de la Târgu-Jiu. şi când ne aducem aminte că în trecut se făceau nazuri, se strâmba din nas, erau pretenţii pentru cazare doar la anumite stabilimente hoteliere de cinci stele în afara graniţelor ţării… Ce diferenţă! Incredibil unde s-a ajuns, chiar la fundul sacului.

Cei de la Pandurii au ales de fiecare dată doar stagii de pregătire de lux, banii contau mai puţin, tot ceea ce conta era confortul. Acum, lucrurile s-au schimbat radical, nu mai sunt bani de Austria, Slovenia sau Spania, nici măcar pentru Snagov sau Poiana Braşov! În acest hal s-a ajuns, în această situaţie absolut de neimaginat până acum un an. Adie vânt de adio!

 

„Avem condiţii la Târgu-Jiu”

Pandurii nu pare deloc să fie o echipă pregătită de startul Ligii a 2-a. Lotul este departe de a fi unul competitiv pentru a ataca podiumul Ligii a 2-a, ci mai degrabă este unul cu care se atacă salvarea de la retrogradare. În plus, aceşti jucători mai au nevoie de timp pentru a fi gata de joc. şi aici vorbim de un stagiu de pregătire, un cantonament în care să se încerce o bună pregătire fizică. Măcar la acel capitol să stăm bine.

Ei bine, s-a luat deja decizia de-a nu se pleca în cantonament, stagiul de pregătire urmând să fie făcut acasă, la Târgu-Jiu. „Cantonamentul se va desfăşura la Târgu-Jiu. Avem condiţii bune de pregătire şi aici, deci nu este o mare problemă. Vom stabili şi un program de meciuri amicale, în cel mai scurt timp vom şti totul”, a comentat administratorul special al pandurilor, Marin Golea.

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul