Situație incredibilă la Motru! Sătui să aștepte după autorități, oamenii au luat inițiativă!

de LM 0


Incredibil ce se întâmplă la Motru! Nemulțumiți că autoritățile nu le asfaltează o alee, oameni au pus mână de la mână, au cumpărat o cifă de beton și și-au rezolvat singuri problema.

Situația a creat o adevărată dezbatere pe paginile de socializare. ”Nu-mi vine să cred! Cum am ajuns! Să ne asfaltăm singuri!” se miră un cetățean, în vreme ce altul scrie că motrenii respectivi s-ar putea alege cu amendă dacă și-au asfaltat aleea de la bloc, fără autorizație.

Viceprimarul PSD Cosmin Morega zice că locuitorii orașului s-au săturat să aștepte investițiile promise de primarul liberal Gigel Jianu.

Morega susține că asfaltarea aleii de la bloc de către cetățeni, nu este singurul caz de acest gen petrecut în Motru. O firmă și-a asfaltat singură trotuarul pietonal, un cetățean a făcut reparații la un loc de joacă, iar, la sate, oamenii astupă gropile de pe drum.

Viceprimarul de la Motru dă vina și pe o parte dintre consilierii locali pentru situația din oraș. Morega zice că PSD este în opoziție în cel de-al doilea municipiu al județului.

Distribuie articolul