Situaţie EXPLOZIVĂ. Jucătorii de la Pandurii ameninţă cu GREVA

de LM 0

sport-1

Pandurii este în continuare un butoi cu pulbere care poate exploda oricând. Ameninţarea desfiinţării echipei încă bate la uşă. De o săptămână, jucătorilor li se tot spune că li se va plăti un salariu, însă în fiecare zi primesc răspunsul că banii vor intra mâine! Din promisiuni în promisiuni, jucătorii au acceptat să joace meciurile cu Dinamo şi Poli Timişoara, însă acum ameninţă că nu vor intra pe teren la meciul de sâmbătă cu CSU Craiova.

 

Aşteaptă, aşteaptă şi tot aşteaptă

Jucătorii tot aşteaptă banii, aşa că dacă până la meciul de sâmbătă nu se vor rezolva problemele, atunci elevii lui Grig sunt decişi să facă ceva. Fie vor juca cu banderole albe pe mână, fie unii nu vor accepta să facă deplasarea, însă e greu de spus la ce variantă vor apela fotbaliştii echipei Pandurii. „Avem promisiunea că mâine se va rezolva. Mereu e sută la sută mâine. Dacă nu se va rezolva până la partida cu Craiova, cu siguranţă se vor lua măsuri”, a sunat mesajul lui Valentin Alexandru, imediat după meciul de la Timişoara.

Şi antrenorul Petre Grigoraş se plânge de faptul că îi este foarte greu să lucreze cu un grup de jucători total nemulţumiţi. „Deocamdată promisiuni, vom vedea ce se va întâmpla mai departe. Situaţia e una extrem de dificilă, iar cât am dori noi să fim profesionişti, cât ar dori jucătorii să nu se gândească la astfel de lucruri, este imposibil sa fii sută la sută. Au avut şi ei aşteptări că lucrurile vor intra în normalitate , normal că o lună, două stai, aştepţi, ştii că situaţia e grea per total în fotbal, dar totul are o limită şi nu ştiu cât se va mai putea merge în acest ritm. Aşteptăm totuşi, altceva nu avem de făcut”, a declarat Grigoraș.

 

„Nu le mai pot cere să joace”

Preşedintele echipei gorjene, om care se bazează pe un contract fabulos, spune că nu le poate impune jucătorilor să joace la Craiova. „Este posibil orice. Sper să se rezolve aceste probleme. Au tot fost promisiuni, jucătorii tot aşteaptă. Nu mai poţi controla situaţia în acest moment. E totul la limită. Nu le mai pot cere să joace, îi las să facă ce vor. Efectiv eu nu ştiu ce să le mai spun. În plus, văd că se mişcă foarte greu lucrurile, îmi scapă ceva ce nu înţeleg. Nu ştiu dacă va fi cineva sau dacă vor fi toţi cei care vor refuza să joace sâmbătă, dacă până atunci situaţia nu se va schimba”, a comentat Narcis Răducan, şeful pandurilor.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul