Situația lui Robert Bălăeț în fruntea Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu, tot incertă

de LM 0


Situația lui Robert Bălăeț în fruntea Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu, tot incertă, deși majoritatea PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local a votat, luni, validarea, dar cu anumite amendamente. Primarul Marcel Romanescu a acuzat, azi, din nou că majoritatea vrea să-l pună pe Dan Marinescu director.

Cu câteva ore înaintea ședinței consiliului municipal de luni, deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, ne declara că va fi susținută numirea lui Bălăeț, cu condiția efectuării unor evaluări periodice la noul CSM.

Primarul Marcel Romanescu a declarat, astăzi, însă, că problema instalării lui Robert Bălăeț în fruntea CSM este tot nerezolvată. Majoritatea PSD-ALDE-PSRo a venit cu două amendamente: unul prin care edilul Târgu-Jiului să-și asume legalitatea concursului pentru postul de director și altul prin care primarul este împuternicit să semneze contractul de management al lui Bălăeț.

“Ne-au băgat total în ceață. Ieri nu s-a rezolvat nimic” a comentat Romanescu.

Marcel Romanescu acuză majoritatea PSD-ALDE-PSRo că face jocuri și blochează activitatea sportivă din municipiu, interesul fiind să-l pună pe Dan Marinescu director.

Romanescu a anunțat că NU va semna contractul de management al lui Robert Bălăeț, întrucât amendamentele majorității PSD-ALDE –PSRo i-au modificat proiectul de hotărâre inițial.

Conform viceprimarului PSD, Aurel Popescu, însă, Marcel Romanescu nu mai are motive să nu semneze contractul de management al lui Robert Bălăeț.

Distribuie articolul