Şi Luis Popa ia în calcul o candidatură la Primăria Târgu Jiu

de LM 0


Încă un aspirant la Primăria Târgu-Jiu în 2020. Luis Popa nu exclude o candidatură. La finalul săptămânii trecute, șeful de la Polaris a și postat un mesaj plin de semnificații, pe pagina de socializare: ”Calitatea potrivită: primar. Personalitatea ta: lider înnăscut, ambițios, înțelept și puternic”.

Popa ne-a explicat că a participat la un joc, a folosit un algoritm pentru a vedea ce carieră i s-ar potrivi în funcție de poza de profil. Dorința social-democratului de a candida la Primăria Târgu-Jiu este mai veche. Partidul nu l-a susținut, însă, în alegerile parțiale din acest an.

„Nu mi-am anunțat candidatura pentru 2020, până atunci mai este o perioadă lungă, am eu o vorbă, mai trece multă apă pe Jiu până în 2020. Pe Facebook a fost o glumă, am intrat într-un joc și jocul respectiv m-a catalogat cu funcția de primar, acest fapt m-a amuzat. Având în vedere că am 33 de ani și ocup o funcție importantă într-o companie privată în România, una dintre cele mai mari companii de salubrizare din țară, având în vedere că am organizat multe puncte de lucru și am intrat în contact cu sute, mii de oameni, consider că sunt un lider și îmi place să spun ceea ce gândesc. În viață orice este posibil dar până în 2020 mai trece multă apă pe Jiu. Mi-am dorit să activez în administrația publică locală, am avut anumite discuții la nivel de județ, aceste lucruri nu s-au materializat, drept dovadă în continuare activez în cadrul companiei Polaris, nu sunt genul de om care fug după funcții așa cum se mai auzea în mediul politic din Târgu Jiu”, a spus Luis Popa la Radio Infinit.

Distribuie articolul