Sezon aproape perfect pentru Ştiinţa Turceni

de LM 0

  • Vali Modrea face bilanţul: „Am câştigat Cupa Gorjului, suntem campioni la juniori, vicecampioni la seniori, plus că am dat şi golgeterul”

 

S-a tras linie la judeţ. Un sezon în care unii au fost premianţi, iar alţii codaşi. Ei bine, acest sezon pare să fi fost o afacere în doi, Internaţional Băleşti şi Ştiinţa Turceni, cele două echipe împărţindu-şi laurii la nivel de seniori. Băleştiul a câştigat campionatul, Turceniul a triumfat în Cupă.

 

Bilanţul e pozitiv

Directorul sportiv al celor de la Turceni, Vali Modrea a făcut o scurtă radiografie a acestui sezon. „Un sezon cu de toate, şi bune şi rele. După un tur ezitant, în partea a doua ne-am găsit cadenţa, o singură înfrângere, la Băleşti. În iarnă am făcut patru achiziţii şi am avut un singur obiectiv, Cupa Gorjului. Am fost conduşi cu 1-0, dar am revenit repede şi la pauză am avut 2-1, acesta fiind şi scorul final. Am câştigat Cupa. A fost o finală în care s-au întâlnit două echipe bune ale campionatului, a fost un meci viu disputat cu ocazii de ambele părţi, cu cartonaşe, inclusiv roşu. A fost o finală cu de toate”, spune Vali Modrea.

Acesta merge mai departe şi face radiografie pe întreg clubul. „Un sezon bun, clubul din Turceni adjudecându-şi Cupa Gorjului, campionatul judeţean la juniori A1 şi locul 2 la Liga a 4-a seniori. Am dat şi golgeterul Ligii a 4-a, Cătălin Mohora. Deci, un sezon bun”, a spus Vali Modrea.

Ei bine, această echipă din Turceni nu ar exista fără sprijin. „Mulţumim conducerii Primăriei Turceni în frunte cu doamna Cristina Cilibiu, dar şi Consiliului Local pentru că au fost alături de noi în acest an. Nu se poate face performanţă fără sprijin”, a încehiat Vali Modrea.

C.BRUJAN

Distribuie articolul