Șeful PSD Rovinari voia să facă MITING de protest în fața spitalului

de LM 0

Șeful PSD Rovinari le-a cerut autorităților locale acord pentru organizarea unui miting de protest în fața spitalului din oraș, dar solicitarea nu i-a fost admisă.

Constantin Pistolea este rudă cu Grigore Dragomir, pacientul care a murit la câțiva pași de unitatea medicală după ce i s-a spus că nu poate fi internat din lipsă de paturi. Acesta dorea ca, vineri seara, să vină în fața spitalului împreună cu circa 100 de prieteni și rude ale bărbatului decedat pentru a-și striga necazurile la adresa medicilor și a conducerii unității medicale.

Primarul Robert Filip a precizat, însă, că mitingul nu va avea loc întrucât cererea lui Pistolea nu a fost aprobată de comisia din Primăria Rovinari. Reprezentanții Jandarmeriei au precizat că legislația interzice organizarea acțiunilor de protest în câteva locuri publice, printre care și unitățile medicale. Filip afirmă că o eventuală altă solicitare pentru organizarea protestului într-o altă locație din oraș va fi, cel mai probabil, aprobată fără probleme.

Constantin Pistolea declară, însă, că nu știe dacă va mai depune o nouă cerere, găsind inutil ca toți cei care l-au cunoscut pe Grigore Dragomir să meargă să își spună necazurile într-o locație care să nu aibă legătură cu locul în care acesta a decedat.

Distribuie articolul