Șeful mascaților, din cadrul IPJ Gorj, audiat într-un dosar de corupție

de LM 0


Șeful mascaților, din cadrul IPJ Gorj, a fost audiat ca martor la instanță într-un dosar de corupție al unui polițist care i-a fost coleg la Poliția Municipală.

Comisarul Alin Lăzăroiu a fost citat și audiat ca martor, în dosarul ce-l vizează pe agentul Gabriel Negoiță care, recent, într-un dosar asemănător, a primit scoaterea de sub urmărirea penală. Lăzăroiu a fost chemat ca martor întrucât a fost coleg, cu ani în urmă, cu inculpatul, în cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu. Șeful mascaților și-a vorbit de bine fostul coleg, menționând că nu știe ca acesta să fi comis vreodată vreo ilegalitate sau vreo abatere disciplinară.

La proces s-a prezentat, ca martor, și un bărbat care nu avea însă această calitate. Numele său a coincis cu al altui polițist ce trebuia citat.

Gabriel Negoiță este acuzat că, în perioada în care a fost agent al Poliției Municipale, ar fi pretins și primit diverse sume de bani sau bunuri materiale pentru a interveni în unele dosare. Audierile de până acum au arătat, însă, că de cele mai multe ori agentul doar vorbea despre anumite dosare, fără să aibă vreo legătură directă cu cercetările.

Distribuie articolul