Sechestrată și violată timp de trei zile într-o cabană din Valea Jiului

de LM 0

viol-(2)

O adolescentă din Rovinari, fiica unui pastor penticostal, a fost sechestrată şi violată în repetate rânduri de către un tânăr de 27 de ani din Petrila. Fapta a avut loc atât în apartamentul agresorului, dar și într-o cabană dintr-o zonă montană. Tânărul o ducea în fiecare zi pe munte, în zona Cheile Roșiei, acolo unde o bătea și apoi întreținea relații sexuale cu ea. Coșmarul s-a sfârșit luni seara, atunci când poliția a oprit în trafic mașina tânărului.

 

Cum a reuşit să scape

„În data de 04.04.2016, în jurul orei 19:00, un echipaj de poliţie rutieră a oprit în trafic, pentru control, pe raza oraşului Petrila (zona Cheile Roşia) autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din oraşul Petrila. După oprirea autoturismului, pasagerul din dreapta, o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a mers direct la echipajul de poliţie şi a reclamat faptul că, din data de 02.04.2016, a fost sechestrată de către tânărul de 27 de ani, aflat la volan, în zona muntoasă Cheile Roşiei, lovită şi violată. Echipajul de poliţie i-a condus pe cei doi la sediul subunităţii de poliţe, fiind anunțată echipa operativă pentru preluarea şi continuarea cercetărilor. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 02-04.04.2016, suspectul a dus-o într-o zonă muntoasă izolată de pe raza oraşului Petrila pe prietena sa, în vârstă de 17 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an, şi, pe fondul geloziei, a agresat-o fizic şi a întreţinut cu aceasta raport sexual împotriva voinţei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Fata este șocată de cele întâmplate și are nevoie de consiliere.

viol-(1)

Arestat preventiv

Judecătoria Petroşani a dispus arestarea preventivă a lui Ioan Duma Daniel, pe o perioadă de 30 de zile, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate şi viol. „Respinge cererea formulată de avocatul inculpatului, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar“, se arată în sentinţa instanţei de judecată.

 

Avea procură s-o scoată pe fată din țară

Tânăra a postat pe site-ul său de socializare că se află într-o relaţie cu cel care a agresat-o. Potrivit unor surse, tânărul obţinuse o procură de la mama fetei că poate să plece cu el în Germania. Cei doi nu au ajuns în Germania, ci doar până în judeţul vecin, pentru că Ioan Daniel Duma a devenit violent din cauza geloziei şi şi-a agresat prietena.

 

Tânărul a dormit în locuința fetei

Vecinii sunt uimiți de cele întâmplate. Sunt oameni care își văd de treaba lor, de familie, de serviciu. „L-am văzut pe prietenul ei cu o mașină roșie cu numere de Hunedoara. Eu am văzut un episod care mi s-a părut cam ciudat. Ea a vrut să strige la tatăl ei, dar iubitul a tras-o de mână și a băgat-o în scară. Stă de câteva săptămâni pe aici, chiar a şi dormit la ei. Pe fată am văzut-o acum 4-5 zile“, au spus mai mulți vecini.

 

Voia să renunțe la școală

Liceana este elevă la Colegiul „Gheorghe Tătărăscu“ din Rovinari. Aceasta nu avea o situație prea bună la învățătură, iar în ultimul semestru a anunțat conducerea școlii că pleacă la muncă în străinătate, împreună cu mama ei. „Are medii de 5-6, iar în ultimul semestru a anunțat conducerea școlii că nu mai vine, pentru că pleacă la muncă în străinătate cu mama ei“, a spus Corina Pătrulescu, director adjunct al unității de învățământ.

ALIN PETRE

Distribuie articolul