Se trage cortina la handbal

de LM 0

sport-3

  • Echipa de handbal Energia îşi încheie aventura în acest sezon cu un meci uşor pe teren propriu

 

Primii care au intrat în vacanţă au fost cei de la echipa de baschet Energia care au încheiat stagiunea retrogradând în eşalonul doi. Apoi, următorii care au intrat în vacanţă au fost cei de la echipa de fotbal Pandurii, aceştia încheind sezonul pe locul 3. Acum, a venit vremea ca şi echipa de handbal Energia să intre în vacanţă, sâmbătă trupa gorjeană având programat ultimul joc oficial. În ceea ce priveşte evoluţia sportivă, această echipă a reuşit să se salveze de la retrogradare, aşa că ultimul meci este unul mai mult festiv, de rămas bun. Rău este că acest joc poate fi chiar ultimul în prima ligă pentru echipă, existând şanse ca în vară echipa să fie desfiinţată.

 

Se pregătesc de final

Ultimul meci din deplasare din acest sezon pentru Energia s-a jucat la Ploieşti contra celor de la CSM şi a fost unul ratat. Târgujienii au făcut simplu act de prezenţă, au cedat ci 30-22 şi au răsuflat uşuraţi că mai au un singur meci de jucat până intră în vacanţă. „Jocul de la Ploieşti a fost unul pe care băieţii noştri nu l-au abordat aşa cum trebuie. Nu au fost deloc concentraţi la joc. Dar când te ştii cu sacii în căruţă şi mai ştim prin ce situaţie trec din punct de vedere financiar, cu salarii neplătite pe mai multe luni, e cumva normală această ultimă evoluţie. E un meci pierdut şi o etapă care în linii mari a decis situaţia în clasament. Nu mai avem nici un fel de probleme, iar asta ne face să abordăm liniştiţi ultima etapă”, a declarat Doru Geamănu. Acesta se arată însă încrezător în ceea ce priveşte şansele echipei sale la victorie în ultima etapă.

Sâmbătă. de la ora 17.00, Energia va juca pe teren propriu în ultima etapă a sezonului contra CSM Focşani, o echipă care este în proporţie de 90% retrogradată. „Acest joc cu Focşani nu mai are nici un fel de importanţă pentru noi, dar cred că nu se pune problema să nu ne impunem. Focşaniul mai speră să scape de retrogradarea directă, dar valoarea echipei noastre, indiferent cum sunt băieţii în momentul de faţă, trebuie să încline balanţa în favoarea noastră”, a comentat Doru Geamănu.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul