Se ştiu semifinalele Cupei Gorjului

de LM 0

Avem configurat careul de aşi al Cupei Gorjului. Ştim cele patru echipe calificate în semifinale, ba mai mult ştim şi care vor fi duelurile pentru finală. Marţi după-amiază a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea tabloului semifinalei Cupei Gorjului, tablou pe care se găsesc următoarele patru echipe: Gilortul Cărbuneşti, Ştiinţa Turceni, Viitorul Plopşoru şi Vulturii II Fărcăşeşti.

Ei bine, sorţii au decis dueluri de foc. Principalele favorite, Gilortul Cărbuneşti şi Ştiinţa Turceni vor evolua în manşa tur pe teren propriu. Astfel, Gilortul va juca contra celor de la Viitorul Plopşoru, meciul fiind programat pentru miercuri, 17 mai de la ora 18.00.

Cea de-a doua semifinală se va juca la Turceni, Ştiinţa urmând să întâlnească Vulturii II Fărcăşeşti, meciul jucându-se joi, 18 mai de la ora 18.00.

Returul dintre Viitorul Plopşoru-Gilortul se va juca pe data de 24 mai, iar meciul Vulturii Fărcăşeşti-Ştiinţa Turceni, joi 25 mai.

Până în această fază a semifinalelor Cupei Gorjului s-a jucat în sistem eliminatoriu, un singur meci pe terenul echipei considerată mai slab cotată. Acum, în semifinale situaţia se schimbă. Vom avea o manşă, dar tur şi retur, astfel că fiecare echipă va juca un meci acasă şi unul în deplasare.

C.BRUJAN

Distribuie articolul