Se ştie tot! Băleşti-Cetate la Sadu !

de LM 0

Lucrurile sunt clare în ceea ce priveşte barajul pentru promovare în Liga a 3-a. Campioana Gorjului, Internaţional Băleşti va întâlni campioana judeţului Dolj, Tractorul Cetate, echipă care a câştigat meciul cu Viitorul Cârcea, scor 4-1. Acest meci dintre primele două clasate din Dolj a fost urmărit şi de reprezentanţii echipei din Băleşti, spionajul fiind făcut în perspectiva dublei de baraj ce va avea loc în perioada următoare.

 

Le-au văzut plusurile

Dan Vasilică, antrenorul echipei Internaţional Băleşti a fost prezent la Cetate pentru a vedea meciul decisiv pentru stabilirea câştigătoarei campionatului judeţean Dolj. „Am fost şi am urmărit acest meci. A fost 4-1 pentru Tractorul Cetate, însă putea fi 5-0 încă de la pauză sau 10-2 la final. Cei de la Tractorul au avut câteva ocazii rarisime pe care le-au ratat. Mi-am făcut o idee despre ei. Au în lot jucători cu mare experienţă, Dorel Stoica, Tobă sau Cristi Vasilică, jucători care pot pune probleme. Sunt incisivi în atac. Nu am identificat minusuri în echipa lor pe un post anume, sunt bine legaţi, stau bine în teren. O să fie o dublă de care pe care”, a comentat Dan Vasilică.

 

S-au decis unde joacă

Ei bine, la finalul acestei săptămâni va avea loc meciul tur din dubla de baraj dintre Internaţional Băleşti şi Tractorul Cetate. „Am decis să jucăm manşa tur a barajului la Sadu. Ştiţi bine că la Băleşti baza sportivă se află în plin proces de modernizare, aşa că am decis să jucăm la Sadu. A fost prima opţiune, ne-am gândit să jucăm acolo şi din punct de vedere psihologic pentru că nu am pierdut nici un joc pe acel teren. Ni s-a şi permis să facem şi câteva antrenamente acolo pentru a ne adapta cu terenul, aşa că am ales să jucăm acolo unde ne-am simţit foarte bine”, spune Dan Vasilică.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul