Se reuneşte UCB-ul

de LM 0

  • Handbaliştii de la UCB se strâng pentru a începe munca într-un nou sezon, unul în care nu se concepe ratarea promovării în Liga Naţională

Planuri mari la echipa de handbal UCB Târgu-Jiu. Obiectivul este măreţ, readucerea aerului de Liga Naţională la Târgu-Jiu. A trecut deja un an fără Liga Naţională, sigur va mai trece unul până la revenirea în primul eşalon, însă acest an ar trebui să fie unul ce va trece uşor.

Mai mult, cei de la CS UCB merg şi pe proverbe: „cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge”. Zis şi făcut. Dis de dimineaţă, tocmai la ora 6.00 handbaliştii se vor urca în microbuz şi vor pleca spre Craiova, acolo unde de la ora 8.00 sunt programaţi la vizita medicală.

Iar ziua de astăzi este plină. După examenul de la Policlinica Sportivă din Creaiova vor urma alte două activităţi importante. De la ora 16.00, la UCB va avea loc o mică şedinţă la care vor participa jucătorii, întreg stafful de conducere al echipei, dar şi cadre universitare, capii UCB.

După ce se va discuta cu uşile închise, de la ora 18.00 a fost programată cina, o masă festivă la început de drum, acesta fiind programul primei zile…

 

Vin piesele tari

Dar de miercuri încep antrenamentele. Câte două şedinţe pe zi, de la ora 10.30 şi după-amiază de la 17.30, ambele şedinţe de pregătire la sala de la Şcoala Litovoi.

De săptămâna viitoare se va pleca şi în cantonament, la Săcelu, apoi la Rânca, după care în partea a doua a lunii august se va reveni la antrenamente specifice în sala de la Litovoi.

La reunire sunt aşteptaţi 21 jucători, printre aceştia fiind şi Dorin Dragnea sau Ioan Stan, cele mai tari achiziţii ale gorjenilor din această vară.

Trebuie notată şi revenirea la Târgu-Jiu a lui Răzvan Mledenciu, acesta fiind în discuţii avansate cu oficialii de la UCB.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul