Se renunţă la Pandurii 2­?

de LM 0

Oficialii clubului Pandurii sunt pe cale să ia o decizie greşită, renunţând să mai susţină proiectul de la Pandurii 2. Măsura ar urma să fie luată din motive de ordin financiar, însă totul se va decide în perioada următoare. Oricum, înainte de a fi luată decizia finală, oficialii de la Pandurii se vor sfătui şi cu antrenorul Flavius Stoican. În plus, ar mai fi o problemă, spun oficialii pandurilor, lipsa jucătorilor care să formeze lotul echipei de Liga a 3-a.

 

Din două motive ar fi desfiinţaţi!

Deocamdată există doar intenţie, însă până la concretizare este un singur pas. Costurile de la Pandurii 2, dar şi faptul că majoritatea jucătorilor de la această echipă au făcut pasul în mod forţat la prima echipă îi fac pe oficialii de la Pandurii să ia în calcul retragerea din campionat a echipei a doua. „Să vedem, mai avem de făcut nişte calcule. Este vorba şi de bani, dar şi de faptul că trebuie făcut un lot pentru echipa a doua. Dacă jucăm cu juniorii de la Elite, nu ştiu cum se vor mai putea organiza ei în campionatul în care joacă. E vorba şi de bani, şi am dori să nu mai plătim salarii. Există posibilitatea ca echipa să consume doar când sunt în meciuri în deplasare şi să plătim cheltuieli de cazare şi deplasare. Trebuie evaluat totul”, a declarat Marin Golea.

 

Stoican va avea un cuvânt de spus

În ceea ce priveşte costurile, administratorul special de la Pandurii, Marin Golea, a dat publicităţii anumite cifre. „Salariile de la Pandurii 2 însemnau 21.000 de lei pe lună. Aici nu e ca la handbal sau baschet să ai contracte pe 8-9 sau 10 luni. Sunt 12 luni pe an ce trebuie achitate. Este o cheltuială. Noi, ca să trecem cu planul de reorganizare, trebuie să facem totul pentru a mai reduce din cheltuieli. Avem 11 echipe de juniori, avem două echipe în competiţia Elite, deci vom avea activitate la nivel juvenil. Eu spun că de la Elite se poate face pasul mai uşor spre prima echipă. Unii joacă la nivelul slăbuţ de la Liga a 3-a, şi există riscul ca pe unii să-i pierdem prin această perioadă de tranziţie pe la Liga a 3-a. O să analizăm, depinde ce spune şi antrenorul, iar noi am ţinut cont de fiecare dată de părerea antrenorului de la prima echipă”, a mai punctat Marin Golea.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul