Se lasă cu plângeri la poliție după ședința Consiliului Local Târgu-Jiu de la Teatrul ”Elvira Godeanu”!

de LM 0


Se lasă cu plângeri la poliție după ședința Consiliului Local Târgu-Jiu de la Teatrul ”Elvira Godeanu”. Viceprimarul Adrian Tudor și alți aleși au decis să se adreseze organelor statului după ce au fost făcuți ”hoți” și ”nenorociți” de unii dintre spectatorii aduși în sală, în frunte cu Leonida Belgher. Celălalt viceprimar, Aurel Popescu, crede că s-a urmărit decredibilizarea Consiliului Local și afirmă că-n Primăria Târgu-Jiu se fac tot felul de înregistrări și s-ar fi instalat o stare de tensiune de nedescris, de vara trecută, de la venirea lui Marcel Romanescu.

A fost circ și la ședința ordinară din această lună a Consiliului Local Târgu-Jiu, mutată de primarul Marcel Romanescu la Teatrul ”Elvira Godeanu”. La final, spectatorii aduși în sală, în frunte cu Leonida Blegher, le-au adresat injurii aleșilor.

Leonida Belgher ne-a explicat de ce a avut un astfel de comportament. A rămas stupefiat în urma unor documente care i-au fost prezentate de șeful Direcției de Patrimoniu, Marian Rotaru. Belgher amenință că va veni cu dezvăluiri despre consilierii locali de la Târgu-Jiu. Este supărat că unii dintre jurnaliști l-au acuzat și pe primarul Romanescu pentru cele întâmplate.

Viceprimarul Adrian Tudor îl acuză pe primarul Marcel Romanescu că este ”amator de spectacole”. Tudor susține că unii dintre consilierii locali ar fi depus deja plângeri la poliție după cele întâmplate. ”Și eu o să mă alătur, nu concep ca un om cu cazier plin să-mi adreseze astfel de injurii” comentează viceprimarul.

Aurel Popescu este de părere că s-a încercat decredibilizarea Consiliului Local Târgu-Jiu prin ceea ce s-a întâmplat la ședința ordinară de la teatru. Conform viceprimarului Popescu, atmosfera din Primăria Târgu-Jiu ar fi devenit una greu de suportat, de la venirea lui Marcel Romanescu. S-ar face și înregistrări ascunse, care ulterior apar pe internet, iar unii dintre angajați ar fi tratați rău de către apropiații primarului.

Distribuie articolul