Se încing lucrurile: Romanescu, atac dur la PSD

de LM 0

„Scurtătură pentru deversarea minciunilor!” – aşa începe un atac dur al candidatului PNL pentru primăria Târgu Jiu la adresa administraţiei PSD. Marcel Romanescu a publicat pe contul personal de Facebook două imagini care arată o zonă a oraşului de care administraţia locală nu s-a mai atins de ani buni şi care a devenit extrem de periculoasă pentru cei ce trec pe acolo. Un canal din zona Debarcader a rămas descoperit după ce plăcile de ciment care îl acopereau au dispărut pe mai multe porţiuni. Problema s-a înrăutăţit cu fiecare an şi a fost mereu ignorată de autorităţi. Pe lângă mirosul oribil emanat de canalul descoperit, acesta prezintă un real pericol pentru cei ce trec pe aici, mai ales noaptea.

„Sugerez staffului de campanie PSD și d-lui Aurel Popescu să folosească „aleea” din spatele fabricii de gheață, pentru a ajunge mai repede in Zona lacului Debarcader. Insist să o faceți seara după lăsarea întunericului, pentru că locatarii atunci se strâng pe la scări!!! Eu am fost pe zi, singur și am intrat în contact doar cu câțiva localnici din zonă. In plus de asta, nici nu știu să mint! Drum bun!”

Viceprimarul Aurel Popescu a încercat să răspundă acuzaţiilor, tot pe contul de Facebook, susţinând că situaţia s-ar cunoaşte de o lună, deşi problema persistă de mai mulţi ani, conform declaraţiilor oamenilor care locuiesc aici. De altfel este ciudat că, deşi ar fi luat cunoştinţă de aceste problemă în urmă cu o lună, autorităţile nu s-au mişcat nici până acum.

Distribuie articolul