Se decide soarta lui Şolea

de LM 0

Teoretic, Pandurii are doi directori sportivi: Ion Şolea şi Robert Bălăeţ. Unul vine din vechea gardă, iar al doilea din actuala structură de conducere. Ei bine, e clar că echipa va avea un singur director sportiv, şansele ca Ion Şolea să continue pe vreo funcţie la Pandurii fiind mici.

 

I se impută proasta organizare

Administratorul special de la Pandurii, Marin Golea, a anunţat că soarta lui Şolea la echipa gorjeană depinde de cum se va soluţiona cazul creat în ultima etapă la Tg. Mureş. Dacă gorjenii vor pierde cazul, atunci Şolea va avea de suferit, plătind chiar cu postul. „Cu domnul Şolea trebuie să vedem. În funcţie de rezultatul Comisiei în acel caz cu retragerea echipei la pauza meciului cu ASA Tg. Mureş, vom vedea dacă va rămâne sau nu la echipă. Dânsul trebuia să facă anumite contestaţii înaintea meciului la acea şedinţă tehnică, lucruri pe care nu le-a făcut”, a declarat Marin Golea.

 

O nouă amânare

Ei bine, acest caz a fost din nou judecat miercuri de Comisia de Competiţii şi Disciplină, audierile ţinând trei ore. Gorjenii şi-au susţinut cauza, au adus probe video, dar şi certificate medicale ale unor jucători, însă decizia nu a fost luată, fiind amânată.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul