Scandalul ”Pedichiura” i-a adus, în cele din urmă, DEMITEREA!

de LM 0


Scandalul ”Pedichiura” i-a adus, în cele din urmă, DEMITEREA. Marian Rotaru a fost dat afară din Primăria Târgu-Jiu , în urma recomandării comisiei de disciplină și a calificativului ”Nesatisfăcător”, primit pentru activitatea pe 2018.

Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu. Anterior, într-un interviu pentru Radio Infinit, Rotaru se arătase încrezător că va fi bine evaluat de edil, afirmând că și-a făcut datoria ca la carte, anul trecut.

Rotaru a șocat întreaga Românie după ce, în toamna lui 2018, o fotografie ce fusese realizată în urmă cu doi ani, a apărut în presă. Fostul director de la Patrimoniu pusese o angajată să-i facă pedichiura la birou. Comisia de disciplină a chemat la audieri personalul Direcției pentru a afla ce s-a întâmplat în mandatul lui Rotaru de șef.

Primarul Romanescu a încheiat evaluarea directorilor din Primăria Târgu-Jiu. Narcisa Cristea, Ermina Pasăre și Marian Rotaru au primit calificativul Nesatisfăcător. Andi Popescu, șeful Direcției Evenimente, a primit BINE. În rest, edilul a fost mulțumit.

Distribuie articolul