Scandalul e fără de sfârșit la Motru: ”Este un maimuțoi, un Mickey Mouse al politicii!”

de LM 0


”Este un maimuțoi, un Mickey Mouse al politicii!”- Cosmin Morega foc și pară, după ce Gigel Jianu l-a acuzat, luni, printr-o postare pe pagina de socializare, c-ar fi sustras niște cauciucuri de pe un utilaj, pe vremea când conducea Direcția Publică Motru.

”Așteptăm ca fostul director al SC Direcția Publică Motru S.A , actualul viceprimar Cosmin Costel Morega, cel mereu preocupat de interesul cetățenilor și de banul public, să aducă înapoi cele 8 cauciucuri noi, înlocuite cu niște cauciucuri uzate și cele două roți de rezervă cu tot cu jante” a scris primarul pe facebook.

Jianu se lăuda că a fost pusă în funcțiune una din cele două semiremorci compactoare pentru transport deșeuri menajere. Morega zice că este dezastru la stația de sortare.

Cât despre anvelopele care ar fi fost luate de viceprimar, Morega neagă vehement. Zice că, de fapt, a avut loc un schimb, cauciucurile fiind mutate la alte mașini, lucru consemnat în procese-verbale. Viceprimarul PSD acuză că primarul PNL îl șantajează.

Morega susține că Jianu ar căuta, pe toate căile, să-i facă dosar penal. Primarul l-ar fi acuzat pe viceprimar, în ultima ședință de consiliu local, că ar fi furat miliarde din bugetul local.

În mesajul de pe pagina de socializare, edilul a scris și că unele persoane ”își făceau planuri și își frecau mâinile” la gândul că utilajele de la stația de sortare ”vor fi vândute pe un preț de nimic, pentru ca niște buzunare largi să se umple cu bani publici” și le-a transmis ”să-și pună pofta în cui”.

Gigel Jianu nu a dorit să dea drept la replică.

Distribuie articolul