Scandalagiu condamnat la închisoare

de LM 0

camarut

Vasilică Cămăruț, scandalagiul care a spart cu capul un geam chiar în incinta Poliției Târgu-Cărbunești, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare într-un dosar în care a fost judecat pentru ultraj. Acesta a fost trimis în judecată pentru că a lovit doi agenți de poliție, Daniel Scrădeanu și Ion Rădulescu. Curtea de Apel Craiova a majorat pedeapsa primită inițial la Judecătoria Târgu Cărbunești, de aproximativ un an și opt luni de închisoare. Instanța din Craiova a decis să-l condamne la doi ani și jumătate de închisoare.

Înainte de sentință, Cămăruț a agresat un elev de la Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina. În timp ce se afla într-un club din orașul Târgu-Cărbunești, elevul-poliţist a fost luat la bătaie de scandalagiul de 34 de ani. Cămăruţ a fost reținut inițial pentru 24 de ore, însă, a doua zi, a fost pus în libertate.

 

Cămăruț, dat în urmărire națională

Poliția nu a reușit să-l găsească pe Vasilică Cămăruț. Toate localurile din Târgu-Cărbunești au fost verificate, iar oamenilor li s-a spus să sune la 112 dacă îl văd pe scandalagiu. „A fost dat în urmărire națională“, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj. Potrivit unor surse, Cămărâț ar fi fugit în Anglia.

ALIN PETRE

Distribuie articolul