SCANDAL pe terenul pentru centrul comercial! Morega: Se vede de la distanță că este MĂGĂRIE! Vor să-l dea RECHINILOR IMOBILIARI!

de LM 0

Este SCANDAL la Motru, după ce majoritatea din consiliul local a respins proiectul primarului Gigel Jianu de realizare a unui centru comercial, pe locul fostei stații de betoane. Cosmin Morega crede că un samsar imobiliar urmărește să pună mâna pe teren aproape gratis, pentru a-l închiria ulterior pe sume foarte mari. După ce proiectul a picat în consiliu, pe paginile de socializare au fost lansate atacuri la adresa ”mafiei PSD-ALDE și a găștii lui Ilie Petrescu”.

Cosmin Morega susține că o firmă de apartament, recent înființată, ar urmări să pună mâna pe terenul de 2000 de metri pătrați, pe care primarul liberal Gigel Jianu anunțase realizarea unui centru comercial. Viceprimarul PSD crede că este vorba despre un samsar imobiliar. Morega zice că, pe terenul cu pricina, există clădiri ce aparțin unor persoane fizice și nu pot fi demolate. Viceprimarul PSD bănuiește interese obscure privind terenul pentru centrul comercial. Zice că, încă de anul trecut, s-au făcut acolo tot felul de măsurători și sondări.

Ilie Petrescu, consilier local PSRo, îl acuză pe primarul Gigel Jianu că încearcă să intoxice opinia publică lansând informații false. Spune că terenul, pe care edilul vrea să  facă centrul comercial, nu este degrevat de sarcini.

Ion Cojocaru, consilier municipal ALDE la Motru, nu a votat proiectul privind centrul comercial întrucât îl consideră nelegal. În plus, este de părere că trebuie făcut ceva pe parte de producție în oraș, spune că magazine sunt destule.

Consilierul independent Ion Sanda a explicat ce este cu acele construcții de pe terenul mult disputat, construcții ce ar trebui demolate.

Primarul Gigel Jianu susține însă că nu există nimic ilegal în proiectul său de hotărâre și că persoanele, care dețin clădiri pe terenul vizat, și-au luat aviz de desființare a imobilelor.

 

Distribuie articolul