Scandal pe seama jucatoarelor din Ucraina de la CSM!

de LM 0

”Este cea mai mare mizerie pe care am auzit-o în viața mea!”. Primarul Marcel Romanescu, indignat după ce Adrian Tudor și Eduard Lădaru au afirmat că banii Clubului Sportiv Municipal nu trebuie cheltuiți pe jucători străini, aluzie la cele două handbaliste aduse din Ucraina.

“După ce Clubul Pandurii, falimentat de PSD, aducea jucători pe sute de mii de euro, din toate țările de pe Mapamond, să spui acum că nu vrei jucătoare din Ucraina!” s-a minunat, luni, primarul Târgu-Jiului amintind că, în vremurile bune, se cheltuiau 10 milioane de euro pentru echipele din oraș, în vreme ce noul CSM are un buget de 300.000 de euro.

Romanescu  a mai comentat că aleșii PSD-ALDE-PSRo, din Consiliul Local Târgu-Jiu, știu să critice dar n-au asistat la niciun meci al echipelor CSM. Edilul a luptat, în ultimele luni, pentru menținerea lui Robert Bălăeț în fruntea clubului.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor vrea să afle ce sume au fost cheltuite la  Clubul Sportiv Municipal, de la începerea activității până astăzi, și speră să primească o situație în zilele care urmează. Tudor a ținut să precizeze că faptul că îi cere lui Romanescu transparență în cheltuirea banului public, nu înseamnă că își face campanie electorală.

Distribuie articolul