SCANDAL! Paraschiv: „Berca și Ciocioi mi-au băgat cuțitul în spate! Se gudură pe lângă Vâlceanu”

de LM 0


„Mi-au băgat cuțitul în spate! Berca și Ciocioi au orchestrat mascarada pentru a se gudura pe lângă președintele Vâlceanu! Am picat într-un joc fără miză” acuză Mihai Paraschiv după ce a ratat, marți seară, postul de prim-vicepreședinte al PNL Târgu-Jiu. Funcția a fost ocupată de un inginer auto de 59 de ani, Victor Pârvulescu, în urma votului din Biroul Politic Municipal. Postul se vacantase prin demisia Danielei Vulpe, ajunsă, între timp, director de școală.

Pentru a doua oară în niciun an, Mihai Paraschiv este trântit la pământ de colegii din PNL. A suferit o înfrângere usturătoare și la conferința județeană de alegeri. Acum, dă vina pe Eduard Berca și Robert Ciocioi pentru cele întâmplate, asta deși Berca a fost cel care l-a propus pentru funcția de prim-vicepreședinte. „Nu pot să spun că am pierdut postul, a fost o propunere a domnului Berca. Din nefericire, atunci când intri într-o competiție de genul acesta te aștepți ca cei care-ți sunt în echipă să te ajute, nu să-ți bage cuțitul în spate. E vorba de niște chestiuni puerile ale unor colegi care sunt la comanda unei alte persoane. Mi-a lăsat un gust amar pentru că eu nu am solicitat acest post și nu mi l-am dorit. Sunt colegi care doresc să se pună bine cu domnul președinte Vâlceanu. Nu sunt supărat, sunt dezamăgit, nu am solicitat această funcție și am picat într-un joc care nu mă privea și unul fără miză”, a răbufnit Paraschiv.

Pe facebook, Mihai Paraschiv distribuie postarea unui jurnalist care pomenește de ”gunoaiele pesediste” din PNL. Liberalul zice că unii dintre colegii săi ”s-au obișnuit cu poziția de preș”. Mai mult,

În replică, Eduard Berca îi recomandă lui Mihai Paraschiv ”să stea cu fața” pentru a nu mai fi înjunghiat în spate.Paraschiv îi acuză pe Berca și Ciocioi că l-au târât și pe primarul Romanescu în ”acest joc de joasă speță”. Berca nu înțelege de ce este acuzat că l-a târât pe primarul Romanescu într-un joc de joasă speță, din moment ce edilul a fost cel care a deschis discuția despre ocuparea postului vacant. „Este o aberație, cred că are un moment emoțional domnul Paraschiv și nu se poate controla. Îi recomand să stea cu fața, să nu mai stea cu spatele, e singura recomandare pe care pot să i-o fac. Paraschiv este lipsit de maturitate politică și de spirit de echipă. Și de respect până la urmă, în discuțiile cu consilierii locali am fost deschis, dar văd că m-am înșelat în ceea ce-l privește pe Paraschiv. E treaba lui, nu-i reproșez nimic dar văd că se desconsideră singur”, a spus Berca.

Distribuie articolul