Scandal mare la Bumbești Pițic! A vrut să dea foc la căminul cultural!

de LM 0


Scandal mare, marți după-amiază, în comuna Bumbești-Pițic. Administratorul unei firme din Prahova, care a lucrat la reabilitarea căminului cultural, a stropit acoperișul clădirii cu benzină și a amenințat că-i dă foc, de supărare că nu și-a primit banii pe lucrările executate.

Primăria a câștigat o finanțare pe fonduri europene, de circa 1,1 milioane lei, pentru reabilitarea căminului. Lucrarea a fot adjudecată de o firmă din Slatina și subcontractată societății din Prahova.

În luna august, o echipă de 10 muncitori a început lucrările, administratorul Daniel Oaie muncind cot la cot cu oamenii săi, pe șantier. De atunci, cei din Slatina n-au virat niciun leu pentru munca depusă.

Supărat rău din cauza situației în care se află, administratorul firmei din Prahova a stropit cu benzină acoperișul căminului cultural amenințând că-i dă foc. A fost oprit de un localnic, Aurelian Dârnu, care i-a atras atenția că riscă pușcăria.

Dârnu a venit și cu o oală de mâncare pentru muncitorii care, fiind neplătiți de 3 luni, și-au procurat mîncare, pe caiet, de la magazinele din sat.

Irina Cojocaru, viceprimarul comunei Bumbești-Pițic, a explicat că primăria nu poate vira banii pe lucrările efectuate până acum pentru că n-au fost recepționate.

Distribuie articolul