Scandal între Vâlceanu și Cârciumaru pe tema drapelului românesc

de LM 0


„Cârciumaru continuă să manipuleze într-un mod jenant. A susținut interesele UDMR”, reacționează Dan Vâlceanu după ce liderul PSD Gorj i-a cerut să-și ceară scuze public în scandalul legat de arborarea drapelului național.

Senatul a respins, în şedinţa din 21 februarie, propunerea PNL privind obligativitatea arborării drapelului României, pe arterele principale de circulaţie, cu cinci zile înainte de 1 Decembrie.

Dan Vâlceanu l-a pus la zid pe Florin Cârciumaru pentru cele întâmplate. Deputatul PNL Gorj a scris, pe pagina de socializare, că „este un vot şi un gest de condamnat pentru un senator al României care le spunea gorjenilor că este mândru ca e român” și că Florin Cârciumaru „a trădat românii chiar în anul centenarului Marii Uniri”.

La Interviurile Infinit FM, Cârciumaru a precizat că și-a dat votul pentru proiectul PNL în Comisia de Administrație Publică și că, în plenul Senatului, nu stabilește el majoritatea.

În replică, Dan Vâlceanu îl acuză pe liderul PSD Gorj că nu face altceva decât să manipuleze. „Cârciumaru a votat împotrivă, în plen. Dacă nu are votul electronic, i-l dau eu”, spune deputatul liberal.

Distribuie articolul