Scandal între Pecingină și Ișfan!

de LM 0


Pecingină îl numește pe Ișfan, pe Facebook, ”groparul învățământului gorjean” și cere demiterea sa în regim de urgență. În replică, șeful educației gorjene comentează că, probabil, Pecingină își face propagandă electorală.

Joi, într-un interviu pentru Radio Infinit, despre scandalul cu pedichiura lui Rotaru, vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină cerea și demisia lui Ion Ișfan, pe motiv că și-a acordat, în august, gradație de merit.

Ion Ișfan îl întreabă pe Gheorghe Pecingină ce înțelege prin ”groparul învățământului gorjean”. Șeful Inspectoratului Școlar îl avertizează pe liderul liberal că afirmațiile pe care le face i s-ar putea întoarce împotrivă.

Ișfan crede că Pecingină are și un interes electoral să-l atace. Șeful ISJ Gorj se gândește la o revenire pe scena politică și la o candidatură în 2020.

Cât despre gradația de merit, care înseamnă un bonus de 25% la salariu, Ministerul Educației i l-a respins lui Ion Ișfan. Șeful Inspectoratului Școlar consideră, însă, că este un drept pentru care a muncit și pentru obținerea căruia ar putea apela chiar și la instanța de judecată.

Distribuie articolul