Scandal între Ion Tudor și Viorel Caragea ! Motivul ?

de LM 0


„Acest individ, din lipsă de alte ocupații, vine cu invenții”, acuză Ion Tudor foarte nervos, după ce fostul șef IPJ l-a făcut să recunoască, aseară, la o televiziune locală, că a votat în locul fiului, la Congresul PSD, deși n-ar fi fost statutar. Adrian Tudor spune că tatăl său a fost trecut pe lista participanților la congres, mai întâi în calitate de membru supleant, apoi, în calitate de delegat.

Ion Tudor a votat în locul lui Adrian Tudor la Congresul PSD, deși nu era delegat. Potrivit regulamentului de vot, ecusonul de acces, mapa şi buletinele de vot ar trebui date în baza actului de identitate. Viorel Caragea l-a făcut pe Ion Tudor să recunoască această situație, miercuri seară, într-o emisiune la Tele 3.

„În dialogul cu Tudor, acesta a recunoscut că a votat în locul fiului, am informații foarte clare că dumnealui nu a fost delegat la congres ci fiul său. A spus că știa Cârciumaru. Dar pe lista plecată la București nu figura Ion Tudor, doar titularul mandatului avea drept de vot. Delegația de la Gorj a fost condusă de Cârciumaru care a primit personal plicul cu cele 82 de buletine de vot în baza listei de invitați în care s-a dat și legitimația de intrare iar pe ea scrie foarte clare că trebuie să fie insoțită de actul de identitate. Ion Tudor s-a dus în locul fiului său care nu a putut să meargă din motive personale, este treaba lor, eu cred că este o încălcare a tuturor prevederilor statutare și legale dar la PSD nu ne mai miră nimic”, a acuzat Caragea.

Întrebat despre cele întâmplate, Ion Tudor aproape că a făcut o criză de nervi. Îl acuză pe Viorel Caragea că vine cu invenții din lipsă de alte activități și că face glume prostești atunci când declară că, din cauza acestei încălcări de statut, Congresul ar trebui anulat.

„Opriți-vă, eu nu răspund la aberațiile lui Caragea, acest individ în lipsă de ocupații, vine cu invenții. Congresul s-a desfășurat statutar. Punct. Altceva. Din lipsă de activitate a unor pensionari care încă se mai cred cu funcții, dar ei se ocupă doar de așa ceva. De unde știți voi ce a fost acolo ? Ați fost prezenți ? Problema Gorjului nu în asta stă. Transmite-ți asta lui Caragea, dacă vrea să se ocupe de probleme serioase. Alo, nu e dezvăluire, nu vă jucați cu cuvintele, sunt prostii, aberații, punct. La congres au participat delegați și invitați, luați statutul și convingeți-vă. Vă arde de glume prostești (n.r. întrebat dacă s-ar putea anula congresul), făcute de indivizi care nu au ce face. Nu vreți să înțelegeți că nu s-a încălcat statutul ?”, a afirmat Ion Tudor.

După o primă răbufnire, Ion Tudor s-a mai calmat și a ne-a recunoscut că a fost la Congresul PSD, dar în calitate de invitat.

Adrian Tudor susține, încă, că tatăl său se afla pe lista celor care trebuiau să participe la Congres, ca membru supleant. A devenit delegat pentru că viceprimarul Târgu-Jiului n-a putut participa.

„Dar de ce s-a încălcat statutul ? Vedeți că vorbim de două lucruri diferite. Adrian Tudor era delegat și nu a mers și Ion Tudor a mers membru supleant și ulterior delegat. Dar eu nu comentez ce spune acest domn da ? Și să nu creadă că dacă cine l-a votat pe Nicu Bănicioiu la congres și-l informează pe el cu ce a fost pe la congres, e mare șmecherie. A rămas cu metehnele de milițian. Atâta lehamite îmi provoacă genul acesta de a face politică, dar mă rog, că el nu face politică, e departe de a face politică. Sunt două lucruri diferite. Ion Tudor a mers ca Ion Tudor, eu Adrian Tudor nu am ajuns la congres”, a spus viceprimarul.

Viorel Caragea consideră, însă, că ar trebui anulat Congresul PSD din cauza celor întâmplate. Fostul comandant IPJ a aflat că mulți dintre delegați n-au votat echipa lui Dragnea, mai exact tandemul Dăncilă-Neacșu, președinte executiv și secretar general.

Distribuie articolul