Scandal între doi dintre marii antrenori ai Gorjului, Ion Bură și Ninel Geică

de LM 0


Scandal între doi dintre marii antrenori ai Gorjului, Ion Bură și Ninel Geică. Marți seară, în emisiunea Sportul Gorjean, Bură a pus tunurile pe colegii de la box.

”La box fete, primești un pumn și iei medalii, iar antrenorii se laudă! Soții Geică se laudă c-au făcut minuni dar și n-au făcut nimic!” a acuzat Ion Bură, criticând sportivele care practică boxul, pe motiv că fumează și ”sunt primele la indemnizații”.

În replică, Ninel Geică afirmă că ”invidia și ura” l-au făcut pe Bură să vorbească așa. Antrenorul se laudă cu performanța obținută, săptămâna trecută, de Andrei Musteţ. Component al lotului naţional de juniori, sportivul gorjean a câştigat trei meciuri în Republica Moldova, unde a participat la un puternic turneu internaţional, clasându-se pe locul 1.

Geică amintește de eforturile făcute în cariera sa, de faptul că a făcut naveta pentru a antrena sportivi din diverse localități dar și de faptul că, în semn de recunoștință pentru performanțele obținute de-a lungul anilor, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Orașului Bumbești-Jiu.

Distribuie articolul