Scandal în PSD Gorj! Ion Bârcă s-a și retras din funcția de vicepreședinte în care fusese instalat duminică!

de LM 0


Nici nu s-au încheiat bine alegerile la PSD Gorj c-a și apărut SCANDALUL. Ion Bârcă s-a retras din funcția de vicepreședinte. Scarlat Iriza acuză că este ”manevra lui Iordache și Călinoiu pentru a destabiliza PSD Gorj”. Bârcă a refuzat să mai ocupe funcția de conducere după ce un alt primar, Sorin Bucurescu, de la Slivilești, i-ar fi reproșat că nu are bacalaureatul luat.

În urma alegerilor interne de duminică, 6 primari au fost desemnați vicepreședinți PSD Gorj: Ion Bârcă de Turburea, Emil Cătănoiu-Căpreni, Ovidiu Pungan-Bălănești, Dănuț Birău-Târgu-Cărbunești, Adi Câmpeanu-Runcu și Petre Grigorie de la Plopșoru. Numai că, spre surprinderea tuturor, Ion Bârcă s-a retras. Edilul zice că a renunțat la funcția politică pentru că are prea mult de lucru în comună.

Bârcă se așteaptă ca noii șefi ai PSD Gorj ”să pună mâna pe treabă”. Deși pare supărat, edilul dă asigurări că va trage în continuare pentru partid. Ion Bârcă ne-a mai spus că a renunțat la postul de vicepreședinte și pentru că ar fi trebuit să le facă anti-campanie unor primari liberali care-i sunt prieteni.

Mihai Weber, noul lider al PSD Gorj, a anunțat retragerea lui Ion Bârcă într-o declarație de presă, fără să explice motivele care au stat la baza deciziei edilului din Turburea.

Senatorul Scarlat Iriza susține că Ion Bârcă s-ar fi retras de supărare, după ce primarul din Slivilești, Sorin Bucurescu, i-ar fi reproșat că nu a are bacalaureatul luat. Iriza crede că Bucurescu a făcut jocul lui Ion Iordache, liderul ALDE Gorj. Iriza pune tunurile pe Iordache dar și pe Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, care n-a prins scaunul de vicepreședinte la conferința județeană de alegeri a PSD Gorj.

Distribuie articolul