SCANDAL. Belgher: Conducta, spartă INTENȚIONAT. Romanescu: Îmi pun semne de întrebare

de LM 0

Nebunie totală după ce s-a spart conducta de apă de la Târgu-Jiu! Belgher spune că a avut dreptate, acum două săptămâni, când a avertizat că presiunea a fost mărită intenționat. Nici primarul Marcel Romanescu nu pare convins că a fost o avarie. Își pune semne de întrebare, spune că-n ultima vreme se tot sparg conductele prin Târgu-Jiu.

Leonida Belgher avertiza, acum două săptămâni, că vor începe să bubuie țevile prin Târgu-Jiu. Miercuri seară, o avarie majoră s-a produs pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, fiind afectat tot Nordul orașului. Vicepreședintele PMP Gorj, este convins că presiunea apei a fost mărită intenționat. Belgher pune tunurile pe Traian Pătrășcoiu, șeful Aparegio, pentru cele întâmplate.

Consilierul municipal Eduard Berca spune că Leonida Belgher ar trebui să meargă la poliție, dacă are informații despre un sabotaj. Liberalul dă mai degrabă vina pe greșeli din trecut.

Eduard Lădaru nu crede în ipoteza sabotajului. Consilierul ALDE consideră, însă, anormal faptul că apa a curs 3-4 ore pe străzi până când cei de la Aparegio au reușit s-o oprească.

Traian Pătrășcoiu afirmă că uzura este cauza avariei, conducta fiind veche de 60-70 de ani. Șeful Aparegio este mulțumit că problema a fost rezolvată până la sosirea dimineții. Cât despre acuzațiile lui Belgher c-ar fi pus la cale un sabotaj, Pătrășcoiu le consideră aberații.

Primarul Marcel Romanescu este, însă, suspicios după cele întâmplate. I se pare că, în ultima vreme, s-au produs prea multe avarii. Atrage atenția că nu primarul ci cetățenii sunt cei sabotați.

Distribuie articolul