Sârbul Stefan Andrejevic, noua achiziție a echipei de baschet CSM Târgu Jiu

de LM 0

Sârbul Stefan Andrejevic este noua achiziție a echipei de baschet CSM Târgu Jiu. Ca şi în cazul handbalistelor din Ucraina, Clubul Sportiv Municipal a reuşit aducerea la Târgu-Jiu a jucătorului sârb cu ajutorul sponsorilor.

Gruparea gorjeană și-a asigurat serviciile pivotului sârb Stefan Andrejevic. În vârstă de 26 de ani, sportivul de 2,09 m a evoluat, în ultimele două sezoane, la Basketball Club Batumi, în Superliga din Georgia. Acolo, Andrejevic a avut o medie de 11 puncte pe meci. Un număr 5 clasic, jucătorul sârb a avut un sezon impresionat pentru echipa din Batumi și a fost desemnat de Eurobasket.com, drept unul dintre cei mai buni jucători din campionatul din Georgia. Ca profesionist, noul pivot al CSM-ului, născut la Pristina, a mai jucat în Serbia pentru grupările: Spartak, Beovuk 72 Beograd, Torlak și Plana.

Andrejevic a început, din această săptămână, antrenamentele cu CSM Târgu Jiu și este posibil să debuteze chiar în partida de sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 17.00, cu CSM Miercurea Ciuc.

Distribuie articolul