șanse mari ca lucrările la centura Târgu-Jiului să fie reluate în primăvară. Cine spune asta?

de LM 0


Mihai Weber, vești importante legate de infrastructura din Gorj. Conform deputatului PSD, sunt șanse mari ca lucrările la centura Târgu-Jiului să fie reluate în primăvară.

Weber susține că a început procedura de atribuire a investiției către altă firmă, după ce, în luna septembrie, a fost reziliat contractul cu compania italiană COLLINI LAVORI.

Construcţia variantei ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu a început în anul 2014 şi trebuia să se finalizeze într-un termen de doi ani. În 2018 nu s-a lucrat deloc. Valoarea contractului este de 151 milioane de lei fără TVA. Lungimea şoselei este de 20 de kilometri.

Mihai Weber a anunțat și că, zilele acestea, vor începe lucrările de modernizare a drumului Târgu-Jiu-Tismana, cu o lungime de 40 de kilometri.

Deputatul PSD a tot discutat, în ultima perioadă, despre drumul expres Craiova-Târgu-Jiu, pe care-l consideră ”proiectul său de suflet”. Weber a anunțat, de această dată, că-n mod sigur vor fi realizate studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, până la sfârșitul acestui an.

Distribuie articolul