Samson, „câine” în curtea pandurilor

de Admin 0

A jucat prost în meciul cu Viitorul, însă acea partidă îi va rămâne toată viaţa în memorie lui Samson Nwabueze. Jucătorul african care abia la 28 de ani a apucat să facă pasul spre Liga 1 a declarat că şi-a văzut visul cu ochii. Adevărul este că pentru el chiar este o performanţă să facă acest pas, fiind greu de crezut că în afară de Pandurii i-ar mai fi oferit cineva această şansă să joace în Liga 1 la această vârstă.

 

Venit din anonimatul Ligii a 2-a din România, acolo unde a jucat ani buni, Samson spune că pentru el este o realizare acest debut în Liga 1. Africanul recunoaşte că există o mare diferenţă între ceea ce se joacă în Liga 1 şi Liga a 2-a, un lucru perfect normal. „Mă bucur că am debutat la Liga 1, eu mă simt foarte bine la Târgu Jiu. Este diferenţă mare de calitate între Liga a 2-a şi Liga 1, este cu totul altceva în primul eşalon”, spune Samson, care a recunoscut că şi-a văzut visul cu ochii. „Îmi doream de mult timp să joc în Liga 1. Mi s-a îndeplinit visul şi sper să ne salvăm de la retrogradare. Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat la Vâlcea, cu desfiinţarea CSM-ului”, a spus Samson Nwabueze în presa centrală.

 

E dinamovist înrăit

Pe contul său de Facebook, Samson a postat mai multe poze în care era îmbrăcat în echipamentul lui Dinamo, semn că africanul este „câine roşu”. Astfel, jucătorul venit de la Vâlcea nu a ratat vreo ocazie pentru a-şi arăta simpatia pentru clubul din Ştefan cel Mare. Peste câteva etape va avea chiar ocazia să-i vadă, sau chiar să joace împotriva echipei pe care o iubeşte, Dinamo…

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul