S-au luat la bătaie din cauza manelelor

de LM 0

Un scandal a avut într-un local din comuna Bolboși din cauza manelelor. Un tânăr de 27 de ani, din localitate, a fost bătut dee trei tineri cu vârste între 21 și 23 de ani, din aceeași localitate. În urma conflictului, victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor, scandalul s-a petrecut din cauza unor divergențe legate de muzica ambientală, pe fondul consumului de alcool. Polițiștii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de cei trei tineri.

De asemenea, faţă de administratorul societății comerciale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 7500 lei, pentru neasigurarea măsurilor de ordine şi nerespectarea programului de funcţionare, totodată fiind efectuate demersuri legale către Primăria Bolboşi pentru suspendarea activităţii pe o perioadă de 30 zile.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Distribuie articolul